Siden oppstarten i 2004 har vi utviklet et bredt nettverk av kunder og partnere både innen det profesjonelle markedet og detaljhandelen i Norge. Vårt mest synlige produkt er i dag OPI hvor vi har vært enedistributør siden oppstarten vår. OPI er nå en av verdens ledende leverandør av produkter for profesjonell neglepleie.

Nordic Design har enerett på distribusjon av OPI i Norge. Det vil si at alt salg til norske konsumenter skal skje etter avtale med Nordic Design. Dette gjelder også salg gjennom nettbutikker til norske konsumenter.

OPI selges i dag gjennom større nasjonale kjeder og profesjonelle neglestudio. I tillegg selger utvalgte nettsteder våre produkter.  Listen under inneholder de største kjedene i Norge. Informasjon om utsalgsstedene deres og hvordan dere kan kjøpe våre produkter finnes på respektive websider.

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om oss og våre produkter, eller om du har et produkt som vi kan bruke vårt distribusjonsnettverk for å formidle til det norske markedet. 

                        KONTAKTPERSONER

MARITHA W. LIEN

Managing Director
+47 41 51 55 56
 maritha@nordicdesign.no

ALMINE DYBDAL

Product & Course Manager
+47 45 48 29 41
almine@nordicdesing.no

AKEF RAFI

Head Of Sales
+47 40 20 32 92
akef@nordicdesign.no

AGNETHE FLAKK PEDERSEN

Account Manager
+47 41 74 19 26
agnethe@nordicdesign.no

 

USMAN SHEIKH

Key Account Manager
+47 40 05 46 12
usman@nordicdesign.no