All collections

OPI er kjent for sine hyppige kolleksjoner basert, inspirert og laget i samarbeid med kjente skuespillere, kjente artister, store Hollywoodfilmer og ikke minst basert på de vakre land og kontinenter vår verden består av. 

Nail laquer

 OPI neglelakk er verdenskjent for sine farger, sin holdbarhet, sin ergonomisk riktige flaske, sin glans og sitt mangfold. Med hyppige nyheter og kjente bestselgere, nyter vi OPI-lakker i kategorier som Classics, Brights, Neon, Designer Series og Soft Shades i tillegg til populære Limited Editions.

collection-spotlightonglitter-header.jpg

NAIL CARE

OPI er verdens ledende innen neglebehandling, og har produkter som hjelper både hender og negler oppå perfekte resultater.

Se mer av OPI's mangfold av produkter her.  

Mani/Pedi

Med sine fantastiske aromaer
i et komplett spekter av multitaskende produkter, forvandler OPI her vanlige manikyr og pedikyr til ekstraordinære spatjenester!

Kommer i blant annet: 
• Kamille Mint • Tropical Citrus
• Agurk • Lemon Tonic
• Papaya Pineapple

     

FEET by opi

Feet by OPI produktene er skapt med en eksklusiv naturlig planteekstrakt og vitamin kompleks som fremmer et sunt daglg miljø for føttene dine, samtidig som det gir beskyttelse og bekjemper uønsket lukt. Perfekt for alle dine kunder og for dine hardt arbeidende føtter.

gels.png

gelcolor

OPI's GelColor ble lansert i oktober 2011. Lanseringen ble energisk tatt imot av kvinner over hele verden og er nå brukt i hundrevis av salonger.

OPI har til nå over 60 GelColor farger tilgjengelig, med stadig økning.

OPI Gelcolor er bare ett av OPI's mange revolusjonære produkter. Siden OPI ble stiftet har de har fortsatt å gi kvinner fantastiske farger, stiler og nye produkter for hjemmebruk og for salong. 

essenTials

Perfekte negler trenger mer enn bare en fin farge! OPI tilbyr alle produkter man trenger å bruke for å oppnå det beste resultat. Se alle OPI's must have produkter her. Her finnes også hjelpende produkter for de som trenger litt ekstra pleie. 

avojuice

Dynk huden din i 24 timers fuktighet med de herligste dufter! Avojuice kommer stadig med nye avhengighetsskapende dufter som ikke bare gir huden nydelig fukt, men som også får deg til å føle deg ren & vakker, og som følger sesongene. Se etter din favorittduft her!

collection-spotlightonglitter-header.jpg

NAIL STUDIO

Finn fin favorittfarge, og se hvordan den ser ut på her i vår online neglesalong! Klikk deg inn her og lek deg i OPI's verden av farger. 

 

 

salonessensials.png

Salon esseNtials

Vi har alle produktene du trenger i din salong for at du skal gi dine kunder den beste og mest profesjonelle behandlingen på markedet. 
Dette er produkter spesialtilpasset etter dine og dine kunders behov.

laquer.png

infinite shine

Vi presenterer herved den neste revolusjonen innen neglelakk til hjemmebruk. Forestill deg farger som ikke krever oppfriskning gjennom uken, men som varer og varer og varer. La deg bli forelsket i intens, gel-lignende glans som varer. Se mer her.

nail envy

Få negler som alle vil bli misunnelige på! Denne negleforsterkeren i sine mange kategorier vinner priser verden over for sin effekt på naturlige negler. Nail Envy kommer spesialtilpasset dine negler. Se oversikten over forskjellige Nail Envy her

collection-spotlightonglitter-header.jpg

Avoplex

Alle de beste tilleggsprodukter for perfekte hender og negler! Her finner dere blant annet våre bestselgere som Oil To Go! Samt vår verdenskjente håndkrem; High Intensity. Finn ditt nye must have produkt her!

Acrylics

Bestem deg for å jobbe med det beste av det beste, og velg mellom Absolute Acrylic System, Competition Acrylic System, og Clarité Odor-Free System. 

 

 

 

 

Education

Ønsker du å jobbe profesjonelt med OPI? Vi tilbyr både kurs og demobesøk og tilpasser etter ditt behov. Gjerne kontakt oss for mer informasjon.