All collections

Som verdens ledende i kategori profesjonell neglepleie er OPI forpliktet til å levere produkter av høyeste kvalitet og behandlinger med fokus på trygghet og innovasjon. OPI er kjent for sin eksepsjonelle formel, moteriktige farger og ikoniske navn. OPI sine lakker er fyldige, høyt pigmenterte og «long-lasting». 

Hvert år lanserer OPI 4 kolleksjoner som er inspirert av land og byer verden over, alt fra Island til New Orleans, eller i samarbeid med kjente artister, populære filmer, ikoniske merkevarer og kjente skuespillere. Som f.eks Gwen Steffani, Grease, Coca-Cola og The Muppets. 

Nail laquer

OPI Nail Lacquer er det mange vil kalle en «vanlig» lakk, men det er ingenting vanlig med OPI sin ikoniske og ergonomiske flaske, høyt pigmenterte farger og fyldige konsistens - og med et navn du aldri vil glemme! Hvert år lanseres det nye kolleksjoner. Kolleksjonene som lanseres vår og høst blir ofte i fast sortiment, sommer og vinter er ofte «limited edition»  

collection-spotlightonglitter-header.jpg

NAIL CARE

OPI er verdens ledende i kategori neglepleie. For å oppnå den optimale manikyren (og pedikyren) må du ha de riktige "verktøyene". Se for deg at du skal bygge et hus; du må ha en solid grunnmur, et flott reisverk og et tak som tåler alt. Det samme gjelder neglene dine; du må ha en solid base coat, en flott farget lakk og en top coat som tåler alt.

Bli kjent med dine "verktøy" her.  

 

 

3-LP-CR-GelColor360.jpg

gelcolor

OPI GelColor ble lansert i oktober 2011 og er ett av OPI sine mange revolusjonerende produkter. Med OPI GelColor kan du tilby dine klienter: 

 140+ farger inkludert våre mest ikoniske.

2+ ukers holdbarhet med 100% gel.

 Enestående "shiny" manikyr. 

 Effektiv behandling som kun trenger 30 sekunders herding for hvert lag GelColor, totalt 2 minutter, i OPI LED Light Lamp. 

OPI Gel Color er kun for salg til profesjonell negledesigner/tekniker slik at vi som distributør kan sikre kvalitet på behandling, resultat og holdbarhet. 

OPI GelColor er tilgjengelig i 15ml og 7,5ml (utvalgte farger). 

essenTials

En perfekt manikyr starter med en rekke essensielle produkter for å oppnå enkel og effektiv påføring, velpleide negler, ønsket resultat og holdbarhet. Alt dette og mer finner du her

avojuice

Avojuice Hand & Body Lotion byr på 24 timers fuktighet og de deiligste aromatiske dufter. Den perfekte avslutningen på en behandling! Bli kjent med Avojuice her!

party-at-holly-s-opi-nail-polish-infinite-shine-nail-lacquer-burgundy-mahogany.jpg

NAIL STUDIO

TRY IT ON!

Velkommen til OPI online neglestudio -  klikk deg inn her og oppdag OPI sine verden av farger!  

 

 

salonessensials.png

Salon esseNtials

OPI tilbyr alt av produkter du trenger for å utføre en profesjonell, effektiv og hygienisk behandling i din salong.

laquer.png

infinite shine

Innovative Inifinte Shine er en hybridlakk, en blanding av lakk og gel, som består av 3 enkle trinn; 1 Prime Base Coat - 2 Color - 3 Gloss Top Coat. Infinite Shine Lacquer er et profesjonelt 3-trinns system som gir en holdbar og blank «gel-finish» i opptil 11 dager, helt uten OPI LED Light Lamp. Fjernes enkelt med OPI sine lakkfjernere. 

Infinite Shine er perfekt til effektive behandlinger i salong og til hjemmebruk av alle. Du får Infinite Shine i 120+ farger inkludert våre mest ikoniske. 

Se mer her.

nail envy

Den prisvinnende Nail Envy serien byr på et enormt utvalg produkter i kategori negleforsterker. Det ligger i navnet; Nail Envy, negler du blir misunnelige på! Du vil oppleve at neglene dine blir sterker, der og da og over tid. Alle finner en Nail Envy tilpasset sitt behov, med og uten farge, matt eller blank. Finn din Nail Envy her

skstylebarcelona-Nueva.linea_.Pro-Spa-OPI.jpg

PRO SPA

SKINCARE HANDS & FEET

OPI introduserer den første & eneste hudpleien til profesjonelt bruk som gir deg kvaliteten og effektiviteten til ansiktspleie, perfeksjonert og utviklet spesielt til hender og føtter. Alle produktene leveres i 4 forskjellige størrelser. 

 

s-l300.jpg

Acryl & GEL

For å optimalisere behandlinger, resultat og holdbarhet i din salong må du ha de beste produktene. Velg mellom Absolute Acrylic System, Competition Acrylic System eller Axxium Gel System. 

 

 

 

 

NEW_EducationPage.jpg

Education

Vil du bli en OPI Expert?

Vil du tilby dine kunder OPI #1 Salon Brand Worldwide? 

Vil du lære våre innovative OPI-behandlinger for negl, hånd & fot? 

Vi tilbyr opplæring og kurs i alle OPI sine produkter og behandlinger tilpasset ditt behov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat! 

post@nordicdesign.no